Product was successfully added to your shopping cart.

RGBW LED strip complete set

In deze categorie vindt u onze RGBW led strips complete sets. RGBW led strips geven mooi multicolor licht en ook mooi wit. De RGBW strips worden in 2 varianten opgedeeld. Dat zijn de RGBW Basic en de RGBW ULTRA PREMIUM

De RGBW Basic LED strip is een strip met 60 leds per meter. Dit zijn 30 RGB leds en 30 witte leds die om en om zijn geplaatst.

De RGBW ULTRA PREMIUM is nieuwer en heeft 4 in 1 LEDS. Alle leds kunnen op kleur en/of wit ingesteld worden. De RGBW ULTRA PREMIUM geeft  hierdoor 2 keer zoveel licht als de RGBW Basic.

Voor verschillende toepassingen zijn er diverse soorten strips beschikbaar. Voor droge toepassingen kunt u gebruik maken van led strips met IP20 bescherming. Voor spatwaterdichte toepassingen kunt u de IP65 led strips gebruiken en voor volledig waterdichte LED strip toepassingen kunt u de ip68 uitvoering gebruiken.

Daarnaast zijn de RGBW Ledstrips verkrijgbaar in 12v of 24v uitvoering. 12v is het meest gangbaar voor lengtes tot 5 meter, daarnaast zijn onze 12v RGBW led strips geschikt voor auto’s. De 24v RGBW ledstrip is geschikt voor lengtes tot 10 meter en voor bijvoorbeeld vrachtwagens met een 24v accu.

Een complete set RGBW ledstrip bestaat uit een RGBW ledstrip, RGBW controller (met afstandsbediening) en een voeding met 220v stekker.

RGBW LED strip complete set

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)

Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)