Product was successfully added to your shopping cart.

Led strip bediening

Led strips zijn op diverse manieren te bedienen. Van een eenvoudige aan/uit knop tot uitgebreide programmeerbare multicolor bediening.

Led strip afstandsbediening

Voor de meeste RGB en RGBW led strips zijn afstandsbedieningen bijna onmisbaar. De uitgebreide IR (infrarood) afstandsbedieningen voor RGB en RGBW led strips zijn compact van vorm en hebben zeer veel functies. Voor gebruikers met meer eisen zijn RF controllers beschikbaar. Met deze controllers is het mogelijk om bijvoorbeeld meerdere groepen led strips gelijktijdig of afzonderlijk kunt bedienen. De Mi-light controllers zijn boviendien uit te breiden met wifi ondersteuning, dan kunt u de strips dus met een App bedienen. 

Sensoren

Verschillende soorten sensoren verkrijgbaar. Speciaal voor kasten hebben we de deur open/deur dicht sensoren. Wave sensoren, dit zijn sensoren die u kunt bedienen door te zwaaien naar de sensor.

Wandbediening

Wandbediening met of zonder afstandsbediening. Onze wandbedieningen zijn draadloos en kunnen rechtstreeks op 220v aangesloten worden. De muurbediening maakt draadloos contact met ontvanger aan de Led strip.

Bediening voor led strips

Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)

Loading ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

1 artikel(en)